Bente fandt den rette hylde

Bente fandt den rette hylde

Bente Nielsen, Visby, tilbyder alternativ healing.


Og det har hun succes med, fortæller en patient fra Visby. Han har opfordret ugeavisen til at besøge Bente Nielsen.  Det har mange allerede gjort i den forholdsvise korte periode Bente Nielsen har drevet klinik fra privatadressen, Høybjergvej 41 i Visby. Her har hun givet behandlinger siden august 2003. Baggrunden er en 5 ½ års uddannelse hos Healerhuset i Aabenraa. - Jeg har taget 4 trin af en 7trins uddannelse. Jeg glæder mig dagligt over de mange gode tilbagemeldinger, jeg modtager, fortæller Bente Nielsen. Det er »mund til mund« reklame – vel nok den bedste reklame man kan få.


Kommer vidt omkring


Bente Nielsen kommer vidt omkring, når det gælder behandlinger af forskellige lidelser. Listen over emner spænder lige fra forhøjet blodtryk, utilfredshed med livet, rygproblemer, migræne, hjerteproblemer, sorg og angst. Det er blot nogle emner ud af mange.

Bente Nielsen taler meget om selvudvikling. - Fysiske problemer kommer fra indre problemer. Man skal lære at sætte grænser. Man skal også være indstillet på at ændre ens dårlige vaner. – Jeg kan ikke alene gøre hele forskellen. God behandling sker gennem dialog og samspil, hvor man er parat til at åbne sig, lyder nogle af de gode råd fra Bente Nielse. Bente Nielsen tilbyder fire behandlingsformer. Det er esoterisk healing, healingsmassage, Dr. Bachs blomstermedicin og samtaleterapi. Healingsmassage tager udgangspunkt i helhedsopfattelsen som er krop, sin og ånd. Massagen er en ansigts-, overkrops- eller fuldkropsmassage, der følger kroppens naturlige energistrømme. Her bliver muskler, led og hud stimuleret med massage og healing.


Bente Nielsen er godkendt af Sammenslutningen af Alternative Behandlere i Danmark.


I Januar og februar giver hun introduktionsrabat med 10%.


Bente Nielsen kontaktes på tlf. 74783231


 


Artikel udgivet d. 6 januar 2004, i Ugeavisen Tønder.